Sinopsi      Tràiler      Apunts de direcció      Notes de l'equip         Protagonistes    Fitxa tècnica    Què és el CAEAC    Contacte
  

   

  

  

 


Fitxa tècnica

Títol
Entre 2 GEGANTS

Gènere
Pel·lícula documental
(cultural/divulgativa)

Durada
83'

Idioma
Català

So
Estèreo

Localització
Catalunya
(Espanya i França)

Tràiler
3'

Colin Clarke i Maj Vernell
Els 2 braços de la Mariel

Llicenciat en història per la Universitat de Manchester, el Colin ha estat implicat en cada etapa de la pel•lícula, des de la gestació fins a la postproducció, i és, sens dubte, una de les potes principals d’aquest projecte i també dels treballs audiovisuals anteriors de la Mariel.
Des de l’ombra, i signant els seus treballs sempre amb
diferents pseudònims, Maj Vernell atorga tot el protagonisme a la creació, “alliberant al públic de les inevitables distraccions provocades per l’habitual associació de l’obra amb la personalitat de l’autor”.
En el seu vessant musical, cal distingir els seus treballs de composició i arranjaments dins de l’òrbita de la música popular de les seves obres acadèmiques. Actualment ultima el seu Concerto for Voices, Piano and Electroacoustic Orchestra, encara no estrenat.
Ja en el terreny audiovisual, i també junt amb el Colin i la Mariel, els seus projectes amb el cor francès Hanacpachap i el duet UP, a més del curtmetratge Subliminally Explicit, van definint una estètica que acabarà consolidant-se en Entre 2 GEGANTS.